Voor de was.

Het is lekker voordelig om je was mee naar huis te nemen. Maar ga je het zelf doen? Wij hebben een prima wasmiddel voor wit en bont. En ook wasverzachter. Voor de laagste prijs. Shop alles voor je was.

Voor de keuken.

In de keuken kom je je huisgenoten het vaakst tegen. Ook als ze er niet zijn. Wij hebben van alles om je keuken netjes te houden. Van theedoeken, vaatdoekjes en vuilniszakken tot afwasborstels en afdruiprekjes. Shop alles voor je keuken.

Voor de badkamer.

Van handdoeken heb je een flinke stapel nodig. Wij hebben ze in diverse kleuren en maten. Voor de laagste prijs. En ze drogen gewoon goed. Shop alles voor je badkamer.

Voor de woonkamer.

Ook al deel je hem met je huisgenoten, het is leuk als de woonkamer er een beetje gezellig uitziet. Wij hebben kussentjes, dekentjes en nog veel meer spullen die je gewoon uit de huishoudpot kunt betalen. Shop alles voor je woonkamer.

Voor de slaapkamer.

Jij bepaalt zelf hoe laat je erin duikt. En hoe laat je er weer uitkomt. Bij ons vind je alles om je bed van onder tot boven op te maken. En nog meer. Shop alles voor je slaapkamer.

folder

Bekijk alle spullen die je nodig hebt als je het huis uit gaat.

Bekijk de folder