Dames treggings

back
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zeker Zeeman

Dames treggings

Een lekkerzittende tregging voor iedere gelegenheid, wie wil dat nou niet? Bekijk hier ons assortiment dames treggings. 

Wat is een dames tregging? 

Een tregging is een kruising tussen een legging en een broek. Het heeft namelijk een dikkere stof dan een legging en is lekker soepel, maar het lijkt op een gewone broek of skinny jeans. Een tregging sluit mooi aan op het lichaam door de stretch. Vaak zitten er sierzakken in treggings en een siergulp. Hierdoor lijkt het nog meer op een broek, maar wel met het comfort van een legging.  

De treggings komen in verschillende soorten en kleuren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het erg op een jeans lijkt, maar het kan ook meer op een legging lijken. Dit ligt aan de kleuren en stoffen die worden gebruikt.  

Een tregging combineren

Een tregging kun je combineren op dezelfde manier als een jeans. Bijvoorbeeld met een T-shirt of trui. Het ziet er namelijk uit alsof je een skinny jeans draagt. Je kunt er dus alle kanten mee op. Een tregging kun je casual, smart casual of casual chique dragen. Smart casual wordt meestal op kantoor gedragen. Je kunt dan een blouse, blazer en nette hakken aantrekken. Voor een casual chique outfit kun je een satijnen blouse, mooie tas en hakken in hetzelfde kleurenschema aantrekken. Bij deze stijl wordt de outfit gemaakt door accessoires. Denk aan mooie armbanden, oorbellen en kettingen, maar ook een tas en sjaaltje zijn accessoires die daarbij kunnen horen. 

Dit product zit nu in je winkelmandje