back

Tornem a obrir!

Som Zeeman. La cadena de botigues de productes tèxtils més gran i més econòmica d’Europa. Una botiga única per a tota la teva roba de gama bàsica, i també per les seves ofertes sorprenents. Ens trobaràs a Rambla Francesc Macia 143, 08226 Terrassa, España. 

Bona roba i productes tèxtils per a tothom.

A la nostra botiga trobaràs roba infantil, roba interior, mitges, mitjons, tovalloles i molt més. Productes tèxtils bàsics de bona qualitat. Al preu més baix. Com ho fem? Doncs, mantenint-ho tot senzill. Comencem amb un disseny intel·ligent.

Llavors fabriquem els nostres productes en grans quantitats. Amb uns materials de primera i en fàbriques que coneixem bé. Així estem segurs de que els nostres productes estan fets de manera responsable. Simplement perfecte. I tot i així, al preu més baix. Així de senzill.

Vine a la nostra inauguració i aconsegueix una bossa Big Shopper gratis.

Celebrem la nostra obertura amb descomptes i regals. Obsequiem amb un paraigua els primers 50 clients. I amb el cupó d’aquesta pàgina obtindràs un 25% de descompte en 1 article de la teva elecció. Aquesta promoció no és vàlida en combinació amb altres descomptes, com per exemple, els articles rebaixats. Oferim de franc la nostra bossa Big Shopper a tots els clients.

Rep un 25% de descompte en 1 article de la teva elecció.

Només entregant aquest cupó de descompte. Imprimeix-lo.