back

Ara també a Montcada i Reixac.

Ha arribat el moment! La nostra nova botiga està oberta al públic! I ho celebrem aquesta setmana amb molts descomptes d’obertura. Passa’t per la nostra botiga i aprofita les promocions i ofertes festives.  Zeeman és la cadena de botigues de productes tèxtils més gran i més econòmica d’Europa. La botiga per a tota la teva roba bàsica, única per les seves ofertes sorprenents. Et donem la benvinguda a la nostra nova botiga de Carrer major 63-65, loc 1-2 Montcada i Reixac.

 

Bona roba i productes tèxtils per a tothom.

A la nostra botiga trobaràs roba infantil, roba interior, mitges, mitjons, tovalloles i molt més. Productes tèxtils bàsics de bona qualitat. Al preu més baix. Com ho fem? Doncs, mantenint-ho tot senzill. Comencem amb un disseny intel·ligent. Llavors fabriquem els nostres productes en grans quantitats. Amb uns materials de primera i en fàbriques que coneixem bé. Així estem segurs de que els nostres productes estan fets de manera responsable. Simplement perfecte. I tot i així, al preu més baix. Així de senzill.

 

Vine a la nostra inauguració i aconsegueix una bossa Big Shopper gratis.

Celebrem la nostra obertura amb descomptes i regals. Els primers 100 clients reben un pot de bombolles de sabó de franc. Els primers 500 clients s’emportaran gratis una ampolla de detergent Hyper, un drap de neteja i un quadern de notes de Zeeman. I amb el cupons d’aquesta pàgina obtindràs un 25% de descompte en 4 articles diferents. Aquesta promoció no és vàlida en combinació amb altres descomptes, com per exemple, els articles rebaixats. Oferim de franc la nostra bossa Big Shopper a tots els clients.

Rep un 25% de descompte en 1 article de la teva elecció.

Només entregant aquest cupó de descompte. Imprimeix-lo.