Temas

back

Seguro Zeeman

Thema's

 

Op kamers gaan. Een moederdagcadeau kopen. Een warme trui breien. Voor allerlei bijzondere gelegenheden, hebben we bij Zeeman speciale producten. Het aanbod wisselt het hele jaar door. Dus houd onze aanbiedingen goed in de gaten.

...als je het huis uit gaat

Op jezelf gaan is al duur genoeg. Daarom vind je bij ons voordelige spullen voor je nieuwe huis. Van beddengoed tot keukentextiel. Van schoonmaakspullen tot opbergdozen. Altijd goed van kwaliteit voor een lage prijs.

...breien & haken

Handwerken is de laatste tijd weer helemaal 'in'. Ook bij kinderen. Daarom hebben we bij Zeeman alles voor wie van breien of haken houdt. Goed en goedkoop gaan daarbij prima samen. Zo kopen we grote hoeveelheden garen in om de prijs laag te houden. En ons brei- en haakgaren is niet verpakt. Dat is ook beter voor het milieu.

Superhelden

Kinderen zijn dol op spullen met hun superhelden erop. Daarom hebben we regelmatig collecties met bijvoorbeeld Paw Patrol of Disney. Onze superhelden staan op T-shirts, sokken en zwembroeken. En soms staan ze ook op leuke accessoires, zoals een lunchbox of etui.

Este producto está ahora en tu cesta de compra